Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! 

Ik zal op deze pagina vertellen wie ik ben, wat mij drijft, waarom ik deze website heb en waarom ik doe wat ik doe... 

Wie ben ik?

Ik ben Andalet van den Brink, ik woon in Leusden samen met mijn vriend Dirk, onze 2 mooie kinderen Jeppe (2015) en Synne (2018) en onze Boxer Mahdu.

Al vanaf dat ik een kind ben vind ik het heerlijk om te knutselen, dingen te maken, mijn vader te helpen met klussen, met mijn moeder achter de naaimachine kleding maken enz. Ik was en ben echt een 'praktijk' kind. Niet teveel lezen en leren maar echt dingen maken, en doen, aan het eind van de dag fysiek resultaat zien.

 

Toen in 2015 Jeppe werd geboren ben ik begonnen met kleding voor hem te maken, hier had ik zoveel plezier aan dat intussen voor allebei al heel wat kleding heb gemaakt. Maar ook voor vrienden en bekenden heb ik al aardig wat originele kleding stukken mogen maken.

 

Tot aan oktober 2020 heb ik met veel plezier gewerkt voor een mooi bedrijf in Soesterberg waar ik 10 jaar lang decoratie werk heb gedaan en de laatste 5 jaar als DTP'er actief was. Helaas ontkwam het bedrijf ook niet aan de gevolgen van de Covid19 crisis en moesten er een heel aantal werknemers het bedrijf verlaten om te kunnen blijven bestaan. Helaas moest ik er dus ook uit. Super jammer maar een mooi moment voor nieuwe uitdagingen!

Waarom?

Zoals ik hierboven al beschreef ben ik dus in oktober 2020 ontslagen, geen werk meer.... Tijd voor iets nieuws, iets anders. Maarja, wat dan?

Het kriebelde al een tijdje om dan toch maar 'iets' voor mezelf te beginnen, maar dat is wel heel spannend, lukt dat allemaal wel en valt daar wat mee te verdienen en dat dan ook nog in deze rare corona tijden? Allemaal vragen en beren op de weg...

Maar soms moet je je hart volgen, hoe spannend dat ook is, en er met heel je hart voor gaan. En dat doe ik dan nu ook!! :-)

 

Dat 'iets' is o.a. deze website en webshop geworden + de grafische diensten die ik aanbied. 

Hopelijk kan je hier vinden wat je zoekt, zo niet neem dan contact met me op via info@madebyandalet.nl samen komen we altijd tot een mooi ontwerp of slimme oplossing.

 

Volg mij ook via:

Instagram

Facebook

LinkedIn